MATLAB Answers

How to Use "Ask a Question" Section Correctly?

조회 수: 102(최근 30일)
ercan duzgun
ercan duzgun 14 Jan 2021
댓글: Matt J 14 Jan 2021
This section of "Ask a Question" has a different view now with MATLAB Live Editor. And the tab for formatting has been disappeared.
I can't see the formatting tab. There is no section to choose the MATLAB commands to distinguish the MATLAB commands from the
question text.
I don't know how to use this new form of "Ask a Question". ' ...
% Should I text the question by using the percentage symbol ?
Is there a guide for this about how to use this platform?

  댓글 수: 0

댓글을 달려면 로그인하십시오.

채택된 답변

Mischa Kim
Mischa Kim 14 Jan 2021
편집: Mischa Kim 14 Jan 2021
Hi Ercan, thanks for flagging this. I have seen the same behavior this morning in Chrome, other browsers seemed to work fine. I will report this internally.
UPDATE (at around 11 AM CET, Jan 14 2021): I can see and use the formatting tab again in Chrome. Ercan, do you still experience the same problems? Which browser and which browser version are you using?

  댓글 수: 6

표시 이전 댓글 수: 3
John D'Errico
John D'Errico 14 Jan 2021
To fix my case, I closed the browser window, but with Safari still active. Then I cleared all browser history. Then I opened a new page to use Answers. It now finds the proper header with all formatting tools.
Tushal Desai
Tushal Desai 14 Jan 2021
(Answers dev) This is happening because of the old editor files that were cached by the browser. We recently updated those files so clearing the browser's cache should fix the issue.
Matt J
Matt J 14 Jan 2021
Clearing cache wasn't sufficient for me. I had to clear cookies as well.

댓글을 달려면 로그인하십시오.

추가 답변(3개)

Walter Roberson
Walter Roberson 14 Jan 2021
Use shift-reload to load the page back in, which will update the cached version of the style sheets.
You should only have to do that once (per browser)

  댓글 수: 1

John D'Errico
John D'Errico 14 Jan 2021
Sorry Walter. That did not work for me.

댓글을 달려면 로그인하십시오.


John D'Errico
John D'Errico 14 Jan 2021
편집: John D'Errico 14 Jan 2021
It looks like this is a (surely quickly fixed) bug in the site itself.
They recently made some changes, allowing users to use a version of the live editor on Answers. A few of us had it enabled as beta testers, and it was to have gone live soon for all.
The entire formatting bar is gone now for me too (Mac OSX, 11.1, using the Safari browser), so the problems seems to happen with multiple systems.
Misha has reported it, but I have also sent in a report, and will followup on that.
Sorry about the problem.

  댓글 수: 0

댓글을 달려면 로그인하십시오.


Matt J
Matt J 14 Jan 2021
Clearing cookies was sufficient for me.

  댓글 수: 0

댓글을 달려면 로그인하십시오.

태그

제품


릴리스

R2019a

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!

Translated by