Use of Constant Blocks within a CLA Task Subsystem

조회 수: 1(최근 30일)
I am trying to work with the CLA module of a C2000 Microcontroller(F28069). If I have a Constant Block in the CLA Task Subsystem I get an error:
"cla_task.cla", line 33: error: identifier "modelname_t_P" is undefined 1 error detected in the compilation of "cla_task.cla".
I then checked the CLA Blinking LED Example, because there is a Constant Block in use, and the Example is compiling without problem. After Comparing the two generated cla_task.cla files I see a big difference. In the Example the Constant Block was put in with its value, while in my case, the Constant Block was put in as an element of a structur(modelname_t_P.Constant_Value), but this struct is not defined in the generated Code.
I compared both Model Configurations, but couldn't find a difference. Can somebody tell me what I have to do, so I can use a Constant Block in a CLA Task Subsystem? I am using MATLAB 2015b and CCS v6.

채택된 답변

Brian McKay
Brian McKay 2016년 5월 12일
Hi Martin,
Tunable parameters are not supported inside a CLA subsystem. You have to select the inline parameters option in the configuration parameters.
-Brian
MathWorks Technical Marketing
  댓글 수: 1
Martin Rupp
Martin Rupp 2016년 5월 13일
Hello Brian,
thank you for your reply. This makes it clear for me.
Kind Regards
Martin

댓글을 달려면 로그인하십시오.

추가 답변(0개)

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!

Translated by