필터 지우기
필터 지우기

Error with running a Simulink model.

조회 수: 20 (최근 30일)
Sam
Sam 2023년 11월 17일
댓글: Sabin 2023년 11월 21일
I have a run file to run the fowards facing model of this electric motor and this is whats happens...
Every time I run the forwards model matlab run file and then go on my backwards model and run it I get these 4 errors. But if I don’t run the run file and then run the backwards model straight away, it works every time with no errors and the correct outputs.Any ideas?

답변 (1개)

Sabin
Sabin 2023년 11월 20일
Without the files is not easy to tell where the problem is. I suspect when you run the first model some parameters from the workspace are either overwritten or deleted from workspace which will result in the errors when running the second model. First, I would check all callbacks and the names used for data logging. I hope this helps.
  댓글 수: 3
Sam
Sam 2023년 11월 21일
So i created a new model and put a sine wave block in the used a to workspace block to see if it was my simulink model. It still didn't put that variable in my workspace. Is there a setting that i may have changed to stop variables going into my workspace?
Sabin
Sabin 2023년 11월 21일
May be that 'Single simulation output' is enabled in the Configuration Parameters. If that's the case the data is saved as 'out' (or a different name if changed) in the workspace.

댓글을 달려면 로그인하십시오.

카테고리

Help CenterFile Exchange에서 Simulink Functions에 대해 자세히 알아보기

제품


릴리스

R2023b

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!

Translated by