Cody

Solution 408020

Submitted on 22 Feb 2014 by Yoshio
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
%% x = '0'; y_correct = 0; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = '' '' y = 0 0 ans = 0

2   Pass
%% x = '1'; y_correct = 1; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = '1' y = 1 ans = 1

3   Pass
%% x = '01'; y_correct = 1; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = '' '1' y = 0 1 ans = 1

4   Pass
%% x = '10'; y_correct = 1; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = '1' '' y = 1 0 ans = 1

5   Pass
%% x = '00'; y_correct = 0; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = '' '' y = 0 0 ans = 0

6   Pass
%% x = '11'; y_correct = 2; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = '11' y = 2 ans = 2

7   Pass
%% x = '1111111111'; y_correct = 10; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = '1111111111' y = 10 ans = 10

8   Pass
%% x = '100101011111010011111'; y_correct = 5; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = '1' '1' '1' '11111' '1' '11111' y = 1 1 1 5 1 5 ans = 5

9   Pass
%% x = '01010101010101010101010101'; y_correct = 1; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = '' '1' '1' '1' '1' '1' '1' '1' '1' '1' '1' '1' '1' '1' y = 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 ans = 1

10   Pass
%% x = '0101010111000101110001011100010100001110110100000000110001001000001110001000111010101001101100001111'; y_correct = 4; assert(isequal(lengthOnes(x),y_correct))

C = Columns 1 through 13 '' '1' '1' '1' '111' '1' '111' '1' '111' '1' '1' '111' '11' Columns 14 through 25 '1' '11' '1' '1' '111' '1' '111' '1' '1' '1' '11' '11' Column 26 '1111' y = Columns 1 through 16 0 1 1 1 3 1 3 1 3 1 1 3 2 1 2 1 Columns 17 through 26 1 3 1 3 1 1 1 2 2 4 ans = 4

Suggested Problems

More from this Author95